Bijenwas 100 gr
Bijenwas 100 gr
Bijenwas 100 gr
Bijenwas 100 gr

Bijenwas 100 gr

71900
€ 6,45
Incl. BTW

Pure, natuurlijke bijenwas die milieuvriendelijk is gecertificeerd volgens het Deense "Grøn Voks" -schema. Bevat geen pesticiden of toevoegingen

Media

Sluiten

Omschrijving

De bijenwas kan bijvoorbeeld gebruikt worden om herbruikbare voedselverpakkingen te maken van gewaxt textiel en andere items die in contact komen met voedsel.

 

De bijenwas kan worden gesneden of geraspt met een rasp als je alleen een kleinere hoeveelheid wilt gebruiken. Smelt in een waterbad of magnetron of plaats tussen twee vellen bakpapier en verwarm met een strijkijzer. Merk op dat de natuurlijke kleur van de bijenwas een lichtgele tint afgeeft op wit / licht textiel.

 

De bijenwas kan op stof worden gesmolten (we raden textiel met Oeko-Tex-certificering aan) zodat het kan worden gebruikt als recyclebare voedselverpakkingen - een milieuvriendelijk alternatief voor producten als aluminiumfolie en huishoudfolie. Let op: deze zijn niet geschikt voor gebruik bij vlees en vis. Veeg de voedselverpakkingen af met een licht vochtige doek om ze schoon te maken.

Productdetails

Kleur
Naturel
Maat
100 gr
Product toegevoegd aan vergelijking

iHobby Friends

Ben jij al iHobby Friend?
Ontvang een jaar lang 10% korting op ons hele assortiment*.
Word nu lid voor €10,-- en profiteer meteen.

 Klik hier voor meer informatie

* m.u.v. waardebonnen en reeds afgeprijsde artikelen

Product toegevoegd aan verlanglijst