Waar kunnen wij u mee helpen?

Bestellen

"Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?"

Wanneer uw bestelling op een doordeweekse werkdag voor 14:00 uur is afgerond, wordt deze dezelfde dag nog verstuurd. Doorgaans wordt uw bestelling dan de volgende dag geleverd. Wij bezorgen niet op zaterdag en zondag. Zijn de producten besteld in het weekend dan worden deze op maandag verzonden.

Het kan voorkomen dat een levering vertraagd wordt. Wij informeren u hierover middels een orderbevestiging. Ook kan het een enkele keer voorkomen dat een bepaald product niet meer op voorraad is. Wij zullen u dan zo snel als mogelijk informeren over de verwachte levertijd.


"Hoe kan ik mijn bestelling volgen?"

Zodra wij uw bestelling verzendklaar hebben gemaakt ontvangt u een verzendbevestiging per email. Hierin vermelden wij uw track en trace code en met welke postbezorger uw bestelling is verzonden. Mocht u deze email niet hebben ontvangen, kijkt u dan eerst nog in uw spam folder. Anders horen wij graag van u zodat wij u van de nodige informatie kunnen voorzien.

Bezorgen

"Wat zijn de verzendkosten?"

De verzendkosten voor bestellingen naar Nederland bedragen €3,95. Voor bestellingen naar België is dit €4,95.
Bij bestellingen met een waarde hoger dan €25,--binnen Nederland en €30,-- in België worden geen verzendkosten berekend en is verzenden gratis.

U kunt uw bestelling ook afhalen in één van de winkels tijdens de openingstijden. Uiteraard berekenen we dan geen verzendkosten.

"Met welke verzender versturen jullie pakketten?"

U kunt elk gewenst adres in Nederland of België opgeven om uw bestelling te laten bezorgen. Dit hoeft niet het factuuradres te zijn. Wij kunnen helaas niet bezorgen op een Postbus adres.

De bezorging van uw bestelling is uitbesteed aan GLS.

Betaling

"Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling?"

U kunt bij iHobby veilig betalen via de volgende betaalmethodes:

  • iDEAL
  • Mr. Cash
  • Overboeking
  • Billink achteraf betalen (in Nederland)
  • Creditcard


Onze bankgegevens zijn:

ING rekening: 5375893
IBAN: NL95INGB0005375893
BIC: INGBNL2A

Retourneren

"Kan ik mijn bestelling retour sturen?"

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te herroepen. U heeft na herroeping nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@ihobby.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Heeft u een andere vraag?

Bel ons

van maandag tot en met vrijdag op werkdagen tussen 8:30 - 17:00 uur

+31 (0)180 393 533

Product toegevoegd aan vergelijking
Product toegevoegd aan verlanglijst