Over iHobby

Geboren uit passie. Passie voor creativiteit en het zelf creëren.

iHobby – méér dan alleen een hobbywinkel

iHobby is een ruim gesorteerde, brede hobbywinkel met meer dan 15.000 hobbyartikelen voor creatieve hobbyactiviteiten van schilderen met acrylverf tot zeep maken.

Wij geloven dat iedereen creatief is en wij willen bijdragen aan ieders persoonlijke creatieve expressie. Wij doen dit door inspiraties te bieden, uitleg over creatieve technieken en de best mogelijke creatieve hobbymaterialen te bieden voor de mooiste resultaten.

Één fysieke winkel en een webshop

U kunt ons vinden in hartje Nieuwerkerk a/d IJssel aan het Raadhuisplein. Ook kunt u voor al uw hobbymaterialen terecht in onze mooie, gebruikersvriendelijke webshop voor online winkelgemak.

Het iHobby assortiment

Het iHobby assortiment is met zorg samengesteld. U vindt bij ons bekende merken maar ook minder bekende merken. Wij zijn voortdurend opzoek naar hobbyartikelen van de beste kwaliteit tegen redelijke prijzen en liefst afkomstig van kleinere, aan hun product toegewijde leveranciers uit Nederland of Europa. Deze bedrijven maken hun producten met zorg en liefde, vanuit hun passie voor het product. Dezelfde zorg en passie die u en wij besteden aan onze creatieve projecten. Daarnaast hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan en letten wij erop dat onze hobbyartikelen zo groen mogelijk geproduceerd worden.

Knutselen voor kinderen

Om kinderen te helpen hun creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen hebben we een ruim assortiment knutselpakketten waarmee kinderen spelenderwijs leren omgaan met kleur, klei en andere creatieve vormen van zelfexpressie. 

Op ons blog onder Knutselen voor Kinderenkunt u tips en uitleg vinden over technieken en materialen. In de Inspiratie database vindt u ideeën voor creatieve projecten met stap-voor-stap foto’s om u en uw kind op weg te helpen.

Wij helpen u graag

De vakbekwame medewerkers van iHobby zijn zelf enthousiaste hobbyisten met uiteenlopende creatieve hobby’s. Gezamenlijk hebben we een schat aan informatie over de hobbyproducten in ons assortiment omdat we die niet alleen verkopen maar ook zelf gebruiken. Daarom kunnen we u goed adviseren over de hobbymaterialen in ons assortiment en hoe u die kunt gebruiken voor uw creatieve hobby. Aarzel niet uw hobby-gerelateerde vragen aan ons te stellen. Wij helpen u graag.

iHobby inspireert

Naast een breed aanbod van hobbyartikelen voor allerlei creatieve hobby’s, kunt u bij ons ook terecht voor inspirerende ideeën, tips en informatie over creatieve technieken.

De iHobby-box

Voor verschillende, veelal door onszelf ontworpen creatieve ideeën zijn iHobbyboxen samengesteld. Een iHobby-box is een compleet pakket hobbymaterialen, inclusief instructies, voor het maken van een creatief idee. Handig als u een nieuwe hobbyactiviteit wilt proberen of een origineel cadeau zoekt.

Inspiraties

Op onze website, onder Inspiratie , vindt u voorbeelden voor een breed scala van hobbyprojecten voor Home Deco, Sieraden maken, Textiel decoreren, DIY Kerstdecoraties en nog veel meer. Wekelijks worden nieuwe inspiraties aan deze database toegevoegd., Kom gerust inspiratie op doen op onze inspiratie-pagina’s. Daar zijn ze voor.

Op ons blog

Wilt u meer weten over verschillende hobbytechnieken, neem dan eens een kijkje op ons blog. Hier vindt u informatie over hobbyproducten en -technieken voor en hoe u die kunt gebruiken voor uw hobby.

iHobby op Sociale Mediakanalen

Onze insteek met sociale media sluit aan bij onze missie om u te informeren en wegwijs te maken in de veelheid aan hobby’s, hobbyproducten en -technieken.

Onze nieuwsbrieven

Twee keer in de week versturen we een nieuwsbrief. Op dinsdag is dit een nieuwsbrief met o.a. product- of techniekinformatie, ideeën om de techniek zelf te proberen, informatie over nieuwe artikelen en aanbiedingen. Op donderdag versturen we een nieuwsbrief met een uitgewerkt populair idee waarvoor als regel weinig materialen nodig zijn. U kunt zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief.

YouTube

Om een techniek te leren, is zien wel zo gemakkelijk. Op ons iHobby TV YouTubekanaal vindt u video’s voor het gebruik van verschillende hobbyproducten en technieken. Meld u aan en u krijgt vanzelf bericht wanneer we een nieuwe video plaatsen.

Facebook, Pinterest en Instagram

Op Facebook laten we zien wat er nieuw, populair of relevant. Op Pinterest verzamelen we de beste ideeën gegroepeerd op hobbyactiviteit, en Instagram op laten we onze zelfgemaakte hobbyprojecten zien.

Product toegevoegd aan vergelijking
Product toegevoegd aan verlanglijst