Op deze pagina vind je een uitleg van de symbolen die wij in onze webshop gebruiken. Dit is handig om te weten wanneer u bij ons winkelt.

Papier met dit label is zuurvrij en is pH-neutraal.

Papier met dit label is lignine vrij/

Papier met dit label is geschikt voor gebruik in printers.

Het EAC keurmerk bevestigd dat het product voldoet aan de basisveiligheidseisen die zijn vastgelegd in de Technische Voorschriften. Deze veiligheidseisen zijn voor producten uit Rusland, Wit-Rusland, Kazachstan en ArmeniëKyrgyzstan.

Producten met dit label zijn getest en goed bevonden onder de wet en regelgeving voor creatieve materialen van de Verenigde Staten.

Producten met dit label verminderen de impact op het milieu alsook op nadelige gezondheidseffecten voor kinderen, adolescenten en volwassenen. Dit product voldoet aan strengere eisen dan de huidige wetgeving geïntroduceerd door de Gezamenlijke Raad voor Creatieve, Kunstzinnige en Ambachtsmaterialen.

Producten met dit label zijn geproduceerd met FSC gecertificeerd hout. Dit houd in dat dit hout afkomstig is ui een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een goed beheerd bos volgens de normen voor milieu, sociale omstandigheden en economie. Maar de producten zelf zijn niet FSC gecertificeerd.

Producten met dit label verminderen de impact op het milieu alsook op nadelige gezondheidseffecten voor kinderen, adolescenten en volwassenen. Dit product voldoet aan strengere eisen dan de huidige wetgeving geïntroduceerd door de Gezamenlijke Raad voor Creatieve, Kunstzinnige en Ambachtsmaterialen, een Deens keurmerk.

Producten met dit label zijn goedgekeurd om in contact te komen met levensmiddelen volgens de Europese eisen in de EU-verordening 1935/2004.

Producten met dit label zijn een gevaar voor het milieu.

Producten met dit label kunnen een risico vormen voor de gezondheid.

Producten met dit label bevatten een bijtend middel.

Producten met dit label kunnen een risico vormen voor de gezondheid.

Producten met dit label bevatten een brandbare stof.

Product toegevoegd aan vergelijking


iHobby Friends


Spaar jij al punten bij iHobby?
Maak een account bij ons aan en meld je aan voor ons iHobby Spaarprogramma en spaar voor leuke kortingen.

 Klik hier voor meer informatie

Product toegevoegd aan verlanglijst