Bezorging

Wanneer uw bestelling op een doordeweekse dag voor 14:00 uur is afgerond, wordt deze dezelfde dag nog verstuurd. Doorgaans wordt uw bestelling dan de volgende dag geleverd. Wij bezorgen niet op zaterdag en zondag. Zijn de producten besteld in het weekend dan worden deze op maandag verzonden.

Het kan voorkomen dat een levering vertraagd wordt. Wij informeren u hierover middels een orderbevestiging. Ook kan het een enkele keer voorkomen dat een bepaald product niet meer op voorraad is. Wij zullen u dan zo snel als mogelijk informeren over de verwachte levertijd.

U kunt elk gewenst adres in Nederland of België opgeven om uw bestelling te laten bezorgen. Dit hoeft niet het factuuradres te zijn. Wij kunnen helaas niet bezorgen op een Postbus adres.

De bezorging van uw bestelling is uitbesteed aan GLS of aan Post NL. 

Verzendkosten

Voor elke afgeronde bestelling onder de € 25,00 in Nederland wordt € 3,95 (onder de € 30,-- - € 4,95 naar België) als bijdrage in de verzend- en verpakking kosten in rekening gebracht, ongeacht de grootte en het gewicht van uw pakket. Vanaf een bestelling van € 25,00 in NL en € 30,-- naar België is de verzending gratis.

Afhalen

U kunt uw bestelling ook afhalen in één van de winkels tijdens de openingstijden. Uiteraard berekenen we dan geen verzendkosten.
U ontvangt een e-mail wanneer uw bestelling bij het door u gekozen filiaal klaar staat.

Product toegevoegd aan vergelijking

Leuk dat je op zoek bent naar creativiteit bij iHobby! We maken je bezoek graag zo makkelijk en persoonlijk mogelijk. Zo maken we gebruik van functionele cookies om de website goed te laten werken. Ook plaatsen we analytische cookies zodat we van jouw bezoek óók nog iets van leren voor de toekomst. Wil je meer weten? Lees dan hier alles over ons privacybeleid. Door op akkoord te klikken of verder te gaan op onze website ga je met ons privacybeleid akkoord.

Product toegevoegd aan verlanglijst