Bezorging

Wanneer uw bestelling op een doordeweekse dag voor 14:00 uur is afgerond, wordt deze dezelfde dag nog verstuurd, tenzij anders aangegeven. Doorgaans wordt uw bestelling dan de volgende dag geleverd, maar onze levertijd is 1 à 2 werkdagen. Wij bezorgen niet op zaterdag en zondag. Zijn de producten besteld in het weekend dan worden deze op maandag verzonden.

Het kan voorkomen dat een levering vertraagd wordt. Wij informeren u hierover middels een orderbevestiging. Ook kan het een enkele keer voorkomen dat een bepaald product niet meer op voorraad is. Wij zullen u dan zo snel als mogelijk informeren over de verwachte levertijd.

U kunt elk gewenst adres in Nederland of België opgeven om uw bestelling te laten bezorgen. Dit hoeft niet het factuuradres te zijn. Wij kunnen helaas niet bezorgen op een Postbus adres.

De bezorging van uw bestelling is uitbesteed aan GLS. Wij hebben voor GLS gekozen omdat GLS altijd een handtekening voor levering vereist en GLS bezorgd in Nederland en België.

Verzendkosten

Voor elke afgeronde bestelling onder de € 25,00 in Nederland wordt € 3,95 (onder de € 30,-- - € 4,95 naar België) als bijdrage in de verzend- en verpakking kosten in rekening gebracht, ongeacht de grootte en het gewicht van uw pakket. Vanaf een bestelling van € 25,00 in NL en € 30,-- naar België is de verzending gratis.

Afhalen

U kunt uw bestelling ook afhalen in onze winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel tijdens de openingstijden. Uiteraard berekenen we dan geen verzendkosten.
U ontvangt een e-mail wanneer uw bestelling klaar staat. Eerder kunt u uw bestelling niet afhalen. Afhalen kan op dit moment enkel van maandag tot en met vrijdag.

Product toegevoegd aan vergelijking

iHobby Friends

Ben jij al iHobby Friend?
Ontvang een jaar lang 10% korting op ons hele assortiment*.
Word nu lid voor €10,-- en profiteer meteen.

 Klik hier voor meer informatie

* m.u.v. waardebonnen en reeds afgeprijsde artikelen

Product toegevoegd aan verlanglijst