Bezorging

Wanneer uw bestelling op een doordeweekse dag voor 15:00 uur is afgerond, wordt deze dezelfde dag nog verstuurd. Doorgaans wordt uw bestelling dan de volgende dag geleverd. Wij bezorgen niet op zaterdag en zondag. Zijn de producten besteld in het weekend dan worden deze op maandag verzonden.

Het kan voorkomen dat een levering vertraagd wordt. Wij informeren u hierover middels een orderbevestiging. Ook kan het een enkele keer voorkomen dat een bepaald product niet meer op voorraad is. Wij zullen u dan zo snel als mogelijk informeren over de verwachte levertijd.

U kunt elk gewenst adres in Nederland of België opgeven om uw bestelling te laten bezorgen. Dit hoeft niet het factuuradres te zijn. Wij kunnen helaas niet bezorgen op een Postbus adres.

De bezorging van uw bestelling is uitbesteed aan GLS of aan Post NL. 

Verzendkosten

Voor elke afgeronde bestelling onder de € 25,00 in Nederland wordt € 3,95 (onder de € 30,-- - € 4,95 naar België) als bijdrage in de verzend- en verpakking kosten in rekening gebracht, ongeacht de grootte en het gewicht van uw pakket. Vanaf een bestelling van € 25,00 in NL en € 30,-- naar België is de verzending gratis.

Afhalen

U kunt uw bestelling ook afhalen in één van de winkels tijdens de openingstijden. Uiteraard berekenen we dan geen verzendkosten.

Betaling

U kunt bij iHobby veilig betalen via de volgende betaalmethodes:

  • iDEAL
  • Overboeking
  • Mr. Cash


Onze bankgegevens zijn:

ING rekening: 5375893
IBAN: NL95INGB0005375893
BIC: INGBNL2A

Product toegevoegd aan vergelijking

iHobby gebruikt cookies om uw bezoek en het winkelen bij iHobby persoonlijker en makkelijker te maken. Door verder te kijken op onze website gaat u hiermee akkoord.

Product toegevoegd aan verlanglijst