Sleutelhangers van Faux Leather papier

Gepubliceerd: 29-01-2019 - Categorieën: DIY Cadeaus , Faux Leather Papier , iHobbydee , Valentijn

DIY harten van Faux Leather papier (leerpapier)

Al deze sleutelhangers zijn gemaakt van Faux Leather papier met behulp van snijmallen en de scherp geprijsde stans- en embossingmachine van Creativ Company.

Het I love summer time hart is gelijmd met textiellijm en langs de rand zijn 'steekjes' gemaakt met een Plus Color Marker waardoor deze hanger genaaid lijkt.

Het hart met de ananassen is ook gelijmd met textiellijm. Voor het ananaspatroon is de embossingfolder Ananas (art. 11769) gebruikt. Daarna is het patroon gekleurd met Plus Color Markers.

Het zwarte hart en de cirkel zijn met de hand genaaid. Hiervoor is het leerpapier eerst nat gemaakt waardoor het soepeler wordt. Daarna zijn er gaatjes in het leerpapier geprikt met een borduurnaald. Met een prikpen kan ook. Prik eerst gaatjes in het ene deel, en gebruik dat deel vervolgens als mal om de gaatjes in het andere deel te maken. Naai aan elkaar met de viltsteek.

Nog meer voorbeelden

De harten hierboven zijn gestanst met de stans- en embossingmachine. De rozen zijn gemaakt door embossen en gekleurd met Plus Color Markers.

Het hart fall (herfst, rechtsboven) is gestanst uit goudkleurig Faux Leather papier en vervolgens nat gemaakt en gekreukeld voor de leer look. Na drogen zijn een aantal lijnen rode Plus Color Marker aangebracht en is de verf uitgesmeerd waardoor een mooie rosé kleur is ontstaan.

Het witte hart is van wit Faux Leather papier en gestippeld met Plus Color Markers. Super simpel met prachtig resultaat!

Plaats een sleutelring aan een stuk satijnlint en lijm het satijnlint vast aan de binnenkant van een hart. De twee harten kunnen aan elkaar genaaid worden, maar ook gewoon gelijmd met textiellijm. Om ze een beetje meer body te geven, zijn de harten gevuld met polyester vulling.

Deze harten kunnen supersnel gemaakt worden en zijn daarom ook heel geschikt als bedankje na een bijeenkomst of feest.

Veel creatief plezier,

Team iHobby

Gerelateerde berichten

Deel dit bericht

Product toegevoegd aan vergelijking

iHobby Friends

Ben jij al iHobby Friend?
Ontvang een jaar lang 10% korting op ons hele assortiment*.
Word nu lid voor €10,-- en profiteer meteen.

 Klik hier voor meer informatie

* m.u.v. waardebonnen en reeds afgeprijsde artikelen

Product toegevoegd aan verlanglijst