Mozaïeken met doorzichtig glas mozaïek

Gepubliceerd: 01-08-2018 - Categorieën: Babyshower , DIY Cadeaus , DIY voor Vaderdag , Home Deco , Moederdag , Mozaïeken , Valentijn

Soft Glas Transparant mozaïek

Soft Glas Transparant mozaïek zijn doorzichtige stukjes glas met mooie, veilig afgeronde hoeken. Hiermee zijn interessante effecten te bereiken omdat de ondergrond zichtbaar blijft. Voor een persoonlijk cadeau kun je ook een foto van jezelf, een favoriete vakantie foto etc. gebruiken. Leuk voor allerlei gelegenheden zoals Vaderdag, Moederdag, speciale verjaardagen, housewarming, babyshower enzovoort.

Hieronder enkele voorbeelden:

Het deksel van dit houten doosje is eerst beplakt met een bladzijde uit een oude Donald Duck. Vervolgens zijn de stukjes transparant glas erop gelijmd en daarna is er gevoegd met witte Foam Clay.

Dit houten doosje is gedecoreerd met decoupage papier en vervolgens zijn de doorzichtige glas stukjes dicht op elkaar op het deksel gelijmd. Dit deksel is niet gevoegd.

Hier is het deksel eerst gedecoreerd met inpakpapier. Vervolgens zijn de stenen opgelijmd. Dit doosje is gevoegd met witte Foam Clay.

Gerelateerde berichten

Deel dit bericht

Product toegevoegd aan vergelijking


iHobby Friends


Spaar jij al punten bij iHobby?
Maak een account bij ons aan en meld je aan voor ons iHobby Spaarprogramma en spaar voor leuke kortingen.

 Klik hier voor meer informatie

Product toegevoegd aan verlanglijst