Kandelaars op monstera blad

Gepubliceerd: 25-01-2020 - Categorieën: Home Deco , iHobbydee

Prachtige decoratie voor in huis met plantje en waxinelicht

Groot monstera blad met kandelaars

Dit is een trendy, stijlvol en groen Home Deco project! Ook leuk om cadeau te geven in plaats van bijvoorbeeld een bloemetje of plantje.

Het grote houten monstera blad is geverfd met Chalky lichtgroen (2x) en daarna is er Glitter Gel op gespateld. Je kunt ook glitter wit in de nog natte verf strooien voor een soortgelijk effect. Dit geeft deze ondergrond een fantastische uitstraling waarop de glazen kandelaars heel mooi uitkomen.

Op de lichtgroene kandelaar met de kralen, is met een een tamponeerstokje door deppen frost groen (art.nr. 31784) aangebracht tot net onder de bovenrand. De bovenrand is gedaan in dezelfde kleur als de donkere kandelaar.

De donkere kleur is verkegen door A-Color Glas zwart (31394) te mengen met A-Color Glas brilliant groen (31677) in de verhouding 1:1.

De kandelaars zijn gefixeerd in de oven op 160 graden celsius voor 45 minuten en daarna afgewerkt met papierkoord en kralen.

Alle benodigde materialen kun je hieronder vinden.

Veel creatief plezier,

Team iHobby.nl

Gerelateerde berichten

Deel dit bericht

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

iHobby gebruikt cookies om uw bezoek en het winkelen bij iHobby persoonlijker en makkelijker te maken. Door verder te kijken op onze website gaat u hiermee akkoord.