Hart van LED Lichtslinger

Gepubliceerd: 29-01-2019 - Categorieën: DIY Cadeaus , DIY voor Vaderdag , Home Deco , Moederdag , Valentijn

Thuis is waar je hart is

Dit hart is gemaakt op een houten ondergrond van latten voor aan de muur. Op de ondergrond is een lichtslinger gelijmd, hier in de vorm van een hart met het woord Love er binnenin.

Stap voor Stap

Verf de ondergrond met Plus Color Acrylverf.

Wanneer de verf droog is, kun je de lichtslinger gaan plaatsen op de ondergrond. Begin aan de zijkant, zodat je de batterij gemakkelijk aan de achterkant kunt verbergen.

Hier hebben we een hart gemaakt met daarin het woord Love. Zet je ontwerp vast met schilderstape op strategische punten. Dit zijn ook de plekken waar je later je ontwerp tegen het hout gaat lijmen.

Wanneer je tevreden bent over je ontwerp kun je de lichtslinger tegen het hout lijmen op de punten waar je nu schilderstape hebt zitten. Je kunt hiervoor een lijmpistool gebruiken, maar loctite secondenlijm geeft een betere hechting.

Muurdecoratie panelen

In ons assortiment kun je kiezen uit 2 muurdecoratie panelen. De ene is 40 bij 50,2 cm en bestaat uit 10 latten. De andere is 28,6 bij 28,6 cm en bestaat uit 4 latten. Hier is het grote paneel gebruikt van 10 latten. Je kunt deze gemakkelijk vinden in de productenlijst hieronder.

Gerelateerde berichten

Deel dit bericht

Product toegevoegd aan vergelijking


iHobby Friends


Spaar jij al punten bij iHobby?
Maak een account bij ons aan en meld je aan voor ons iHobby Spaarprogramma en spaar voor leuke kortingen.

 Klik hier voor meer informatie

Product toegevoegd aan verlanglijst