Geverfd bamboe in de keuken

Gepubliceerd: 09-01-2020 - Categorieën: Bamboe , DIY Cadeaus , Home Deco

Geef je bamboe pollepels een beetje kleur

De gebruiksvoorwerpen van bamboehout kunnen heel gemakkelijk gedecoreerd worden met een likje acrylverf.

Onze bamboehouten voorwerpen zijn behandeld met een voor voedsel goedgekeurde, natuurlijke olie waardoor je ze kunt gebruiken bij het bereiden en serveren van voedsel.

Verf alleen de delen die niet in contact komen met voedsel. Voor pollepels kun je dus gerust de bovenkant van de stelen verven omdat je daar niet mee roert. Het kan handig zijn om vooraf te bepalen welk deel je niet moet verven omdat je daar mee roert. Markeer met een potlood tot waar je kunt verven.

Geverfde pollepels, eierdopjes e.d. kun je gerust afwassen, maar we raden niet aan deze in de afwasmachine te plaatsen.

Voor een mooie strakke lijn, is het belangrijk om de lepels af te plakken met schilderstape. Zorg dat de schilderstape goed strak rond de steel zit, zodat er geen verf onder het tape loopt.

Breng vervolgens een of twee lagen Plus Color Acrylverf aan. Laat de eerste laag goed drogen, voordat je de tweede laag aanbrengt.

Plus Color Acrylverf is een uitstekende hobbyverf die vaak dekt in één keer, gemakkelijk verft en nagenoeg streeploos aan te brengen is. Het gehele assortiment Plus Color kun je hier vinden.

Breng tot slot nog een of twee lagen decoupage lijmlak aan voor extra duurzaamheid.

Om de lepels te kunnen ophangen kun je een ophanglus maken van leerkoord of iets dergelijks.

Veel creatief plezier,

Team iHobby

Gerelateerde berichten

Deel dit bericht

Product toegevoegd aan vergelijking

iHobby gebruikt cookies om uw bezoek en het winkelen bij iHobby persoonlijker en makkelijker te maken. Door verder te kijken op onze website gaat u hiermee akkoord.

Product toegevoegd aan verlanglijst