De wereld in je koffer

Gepubliceerd: 21-07-2020 - Categorieën: Knutselen in de vakantie , Knutselen met Kinderen , Mini World

Miniatuur tuin in een koffer

Maak een miniatuurtuin, -landschap of -wereld in een koffer. De koffer is de achtergrond voor de wereld. Je kunt van alles bedenken, er zijn werkelijk geen grenzen.

Hier hebben we een koffer gebruikt om een picknick plek te creëren. Een mooie mini picknicktafel staat al klaar. Je kunt deze schilderen zoals je zelf wilt. Maak er kussens en een tafelkleed bij van stof, vilt, klei of hoe je het zelf wilt.

Voor decoraties zijn bloemen gemaakt van karton en een schattige lantaarn van papier staat op de tafel.

Je kunt de patronen hier downloaden.

Stap voor Stap koffer met picknicktafel

Verf de binnenkant van de koffer met Plus Color Acrylverf groen en maak in het deksel een graslandschap.

Knip de bloemen uit karton, schilder in de gewenste kleuren en laat drogen. Vouw de bloemblaadjes naar achter voor het 3D effect.

Gebruik het sjabloon (zie download) om de lantaarn uit te knippen. Gebruik een hobbymes om de vensters uit te snijden. Vouw de lantaarn, plaats lijm op de lijmstroken en zet in elkaar.

Knip kleine vlaggetjes uit karton en lijm deze rond een stuk natuurlijk henneptouw.

Je kunt deze koffer verder decoreren met bloemen, paddenstoelen en kleine diertjes geboetseerd van Silk Clay. Mini dennenbomen staan ook heel leuk. Ook erg leuk is om naast de picknicktafel een mini schildersezel met mini canvas te plaatsen waar je zelf een klein schilderijtje op maakt.

In ons assortiment hobbyproducten voor miniatuurwerelden, kun je ook mini vetplantjes e.d vinden.

Klik hier voor alles voor mini werelden.

Voor de koffer met tuinstoel

Hier is de deksel oudroze geschilderd en zijn met de achterkant van een penseel witte stippen gemaakt. Verf de deur wit en plaats in het deksel.

Knip een ring van karton (zie sjabloon) en wikkel er hennep touw omheen, maak ook fransjes zoals op de foto te zien is en gebruik een stukje touw om de krans op te hangen. Hang de krans naast de deur.

Verf de tuinstoel oudroze en geef de stoel een rustieke look door rond de zitting hennep touw te wikkelen zoals op de foto te zien is.

Knip het boekje uit papier (zie download). Vouw het door het midden en maak de pagina's af, zoals op de foto. Je kunt het vastzetten met dubbelzijdig tape. Leg het boekje op de stoel.

Gebruik de grote cirkel van de download om een cirkel uit karton te knippe. Smeer in met lijm of gebruik Sticky Clay. Wikkel vanuit het midden hennep touw op de cirkel, helemaal tot de rand en knip uit.

Je kunt ook deze mini wereld verder decoreren met allerlei andere elementen zoals je helemaal zelf wilt.

Veel decoratief plezier,

Team iHobby

Gerelateerde berichten

Deel dit bericht

Product toegevoegd aan vergelijking

iHobby gebruikt cookies om uw bezoek en het winkelen bij iHobby persoonlijker en makkelijker te maken. Door verder te kijken op onze website gaat u hiermee akkoord.

Product toegevoegd aan verlanglijst