Alle producten van het merk Gomille

Gomille is een producent van MDF ondergronden om naar hartenlust van iedere hobbyist te versieren. Van deze Franse producent is MDF dé specialiteit. Dat is te merken, want het MDF van Gomille is van prachtige kwaliteit.

MDF wordt gemaakt van geperste houtvezels. Vervolgens worden de platen door Gomille in allerlei prachtige figuren gesneden. Dit maakt ze startklaar voor allerlei hobby’s. Denk aan mozaïeken, decoupageschilderen en meer. 

Het assortiment van Gomille is ontzettend uitgebreid. Zo vindt je figuren voor kerst, van dieren en allerlei andere thema’s. Bovendien zijn de figuren vaak verkrijgbaar in verschillende groottes. Maar ook aan gebruiksartikelen is geen gebrek. Van Gomille hebben wij ook gebruiksartikelen zoals spiegels en fotolijsten. Het leuke van deze ondergronden is dat je niets fout kunt doen, zo lang je je eigen smaak maar volgt!

Wist je dat Gomille ook 3D sets maakt? Deze sets zijn zoals alle figuren voorgesneden. Je kunt ze op allerlei manieren beschilderen en makkelijk in elkaar zetten.

Toon minder
Product toegevoegd aan vergelijking


iHobby Friends


Spaar jij al punten bij iHobby?
Maak een account bij ons aan en meld je aan voor ons iHobby Spaarprogramma en spaar voor leuke kortingen.

 Klik hier voor meer informatie

Product toegevoegd aan verlanglijst